احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

اظهارات گالانت درباره عوامل اختلاف خود با نتانیاهو

وزیر جنگ معزول رژیم صهیونیستی گفت که ۳ اختلاف اساسی با نتانیاهو باعث برکناری وی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۱ - ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 06
کد خبر: ۲۶۲۲۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، یواف گالانت وزیر جنگ معزول رژیم صهیونیستی که دیروز از سمت خود برکنار شد، در سخنانی خواستار بازگرداندن اسرای صهیونیستی از غزه شده و تاکید کرد که تمام ساکنان سرزمین‌های اشغالی باید بدون استثنا خدمت سربازی را انجام دهند.

 

وی که در سخنانی عوامل برکناری خود از پست وزارت جنگ رژیم صهیونیستی را تشریح می‌کرد، ابراز داشت که تعهد وی نسبت به بازگرداندن اسرا بوده و تل‌آویو باید سریعاً در مسیر آزادی اسرایی که هنوز زنده هستند قدم بردارد.

 

گالانت با اشاره به قوانین تبعیض آمیز در خصوص یهودیان تلمودی که در شرایط کمبود نیروی انسانی ارتش در شرایط کنونی معاف از خدمت سربازی هستند، ابراز داشت که همه اسرائیلی‌ها باید خدمت سربازی را انجام دهند.

 

وی ادامه داد که برکناری وی از وزارت جنگ این رژیم نتیجه سه اختلاف اساسی با نتانیاهو بوده که مورد اول در خصوص سربازی یهودیان تلمودی است و او معتقد است که تمام کسانی که در سن سربازی قرار دارند، باید به ارتش ملحق شوند.

 

وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی اختلاف دوم را در خصوص اصرار برای بازگرداندن اسرا از نوار غزه در سریع‌ترین زمان ممکن دانست و گفت که این هدف با برخی عقب نشینی‌های جزئی و احیاناً دردناک امکان‌پذیر است.

 

گالانت سومین مورد اختلافش با نتانیاهو را اصرار برای تشکیل هیئت تحقیقات رسمی در خصوص حوادث هفتم اکتبر دانست.

 

بنیامین نتانیاهو عصر دیروز یواف گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی را برکنار کرد. روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت نوشت که نتانیاهو تنها ۱۰ دقیقه قبل از صدور بیانیه برکناری گالانت، این موضوع را به وی اطلاع داده است.

 

در پی برکناری یواف گالانت، یسرائیل کاتس وزیر امور خارجه سابق رژیم صهیونیستی، وزیر جنگ شد و گیدئون ساعر نیز به عنوان وزیر امور خارجه انتخاب شد./ مهر

ارسال نظر